Back to All Events

Inloop luistersupport voor iedereen die voor een ander zorgt

  • Westergasfabriek Villa 4I Haarlemmerweg Amsterdam, NH, 1014 BE Netherlands (map)
6_dutch_website category graphics DPv3 .021.jpeg

Als je zorgt voor of je bent bezorgd over iemand uit je (naaste) omgeving die geconfronteerd wordt met moeilijkheden, ziekte, verlies of zelfs sterven, dan kan het zijn dat je zoekend bent in hoe je het beste kunt helpen. Misschien wil je leren hoe je kunt voorkomen dat je zelf overbelast raakt in alle zorg voor de ander. Wellicht heb je behoefte om even op verhaal te komen.

Annie of Lieke bieden graag een luisterend oor en praktische tips en, zonodig, verwijzen je door naar andere hulpbronnen. Professionele zorgverleners zijn uiteraard ook welkom!

Beide spreken Nederlands en Engels. (Het is ook mogelijk om rouwbegeleidings sessies te boeken bij Lieke).

  Lieke van Nood   Lieke is professioneel rouw- en verliesbegeleider. De afgelopen tien jaar heeft ze gewerkt in de palliatieve zorg en zich verdiept in meditatie & compassie en het toepassen van contemplatieve methoden in de zorg. Ze heeft haar eigen praktijk in Amsterdam

Lieke van Nood

Lieke is professioneel rouw- en verliesbegeleider. De afgelopen tien jaar heeft ze gewerkt in de palliatieve zorg en zich verdiept in meditatie & compassie en het toepassen van contemplatieve methoden in de zorg. Ze heeft haar eigen praktijk in Amsterdam

 

  Annie Birken   Annie is gediplomeerde psychodynamische muziektherapeute en heeft de laatste 20 jaar meditatie en compassietraining gestudeerd en geoefend. Ze is sinds 2013 trainer in mindful-, compassie- en spirituelezorgvaardigheden in de gezondheids- en palliatieve zorg. Ze is oprichter van  CareSpace , een training en supportbureau voor zorgverleners en anderen die te maken hebben met verlies, ziekte en sterven.

Annie Birken

Annie is gediplomeerde psychodynamische muziektherapeute en heeft de laatste 20 jaar meditatie en compassietraining gestudeerd en geoefend. Ze is sinds 2013 trainer in mindful-, compassie- en spirituelezorgvaardigheden in de gezondheids- en palliatieve zorg. Ze is oprichter van CareSpace, een training en supportbureau voor zorgverleners en anderen die te maken hebben met verlies, ziekte en sterven.

Later Event: June 13
Women's Circle